„Класика“

С децата от група Мечо Пух изслушахме няколко класически произведения на големите композитори, които Г-жа Дади ни пусна в ситуацията по Музика. След което нагледно видяхме какво представлява голям класически концерт и съответно танците, подходящи за него. На децата им беше интересно да видят изкуството, което предлага балета.

Вече съм голям и правилата за улицата знам

С децата от група Мечо Пух се направи изложба във връзка с безопасното движение на улицата на тема „Вече съм голям и правилата за улицата знам“. Всяко дете се постара да направи рисунка с правилата за пресичане и движение по улицата и уличното платно, като се организира чудна изложба!

Участие на ФФ“ Жарава“ на 25.12.22 г. пред Община Пловдив

На 25.12.22г. децата от ФФ “ Жарава“ от ДГ “ Детелина “ гр. Пловдив с ръководител Таня Ангелова , зарадваха публиката със своите талантливи фолклорни изпълнения в спектакъла организиран от Община Пловдив “ Коледни чудеса“ с водещ Ася Антонова.

Тържество – В очакване на Коледа

С децата от група Мечо Пух се осъществи едно прекрасно и вълшебно тържество, по случай очакващите се светли празници за Бъдни вечер и Коледа. Децата искаха да покажат колко много са пораснали по великолепен начин, като трогнаха своите родители и учители с представянето си. След което пожелаха на всички ни да бъдем здрави и весело …

Прочетете повечеТържество – В очакване на Коледа

Тържество „Никулден“

Децата от трета група „Златно сърчице“ при ДГ „Детелина“ гр. Пловдив, изнесоха концерт-спектакъл на 06.12.22 г., посветен на празника Никулден, като зарадваха своите родители с легенда за Свети Никола, песни и танци.  

„Музика“

Искаме да споделим с Вас част от работата на музикалният ръководител – Здравка Андреева (г-жа Дади), с децата от група Мечо Пух. В първата част показва професионализъм, в ситуациите по музика, а в другата – допълнителната дейност „Вокална група“, в която децата показват начални умения на работа с блок флейта.